Sportringen

Sportringen

Sportmässor

Inbjudan till Sveriges största sportmässor, för inköp, inspiration och leverantörsmöten.

Varumärken

Avtal med marknadsledande leverantörer inom sport- och fritidsprodukter.

Kickback

Som Sportringen-butik får du kickback på alla dina köp!

Alla Sportringens butiker ägs och drivs av hängivna entreprenörer med ett stort intresse för sport. Gemensamt för dem alla är att de vill vara nära sina kunder och erbjuda ett lokalt anpassat produktsortiment. Detta gör att våra butiker inte ser likadana ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge. 

Sportringen har specialister inom flera områden och några av dem är cykel, hockey, skidor och klubb och företag. De ca 50 butiker som är konceptanslutna är profilerade med Sportringen-skyltar, övriga inköpsanslutna butiker använder sina egna butiksnamn. Läs mer om inköpsanslutna butiker här>>. Sportringen driver en centralt trafikdrivande hemsida och sociala mediakonton.

”Förutom bra avtal med leverantörer så stöttar SGN Sport oss med allt från hyresförhandlingar, marknadsföring, butiksinredning och personalfrågor.  ”

Sofia Torstenssson, ‬Sportringen Halmstad


 
En stor partnerfamilj
SGN Sport erbjuder alla sina medlemmar sport- och fritidsprodukter från världens marknadsledande varumärken. En viktig del är också det retailstöd inom inköp som skall stärka handlarnas möjligheter att driva sina butiker med lönsamhet. SGN Sport erbjuder de anslutna butikerna bra avtal med allt från frakt, e-handelsplattform, hotell, taxi, larm och besöksräknare. 
 
Ett medlemskap hos Sportringen lönar sig!
Vi erbjuder flera konkreta fördelar. Inte minst starka avtal med en rad stora aktörer på den internationella sportmarknaden. Förutom ovan förmåner kommer det märkas i årsintäkterna, då du får kickback på alla dina inköp.