Outdoorspecialist

Outdoorspecialist

Våra butiker

Att vara en Outdoorspecialist är en garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass. Du hittar våra butiker spridda över hela landet.

Varumärken

Våra samarbetspartners inkluderar alla kända varumärken som du kan vänta dig hitta i en välsorterad outdoor-butik.

Den bästa utrustningen

I våra butiker kan våra kunder vara säker på att hitta kvalitativ outdoor-utrustning vald efter en noggrann granskningsprocess.

Totalt är ca 250 butiker anslutna till SGN Sport Sverige, som också äger sportkedjorna Team Sportia och Sportringen samt Bike Nation. Alla med lokal affärsmodell som riktar sig till den lokala entreprenören som vill vara nära sina kunder och ha möjlighet att anpassa sitt sortiment därefter. 

Vi har möjlighet att stärka våran redan starka position inom outdoor och Ni kan vara en del av detta och dess förmåner som ges.​ 
Våra butiker har ett högt förtroende när det kommer till att sälja produkter/kunskap inom uteliv och vi samarbetar med dom ledande leverantörerna i segmentet med allt ifrån skor , textil , hårdvara och accessoarer.​ Vi erbjuder utbildningar kontinuerligt och kan alltid erbjuda den bästa personliga servicen för kundens behov! 

Uteliv har haft en stadigt uppåtgående försäljning i våra butiker och möjligheten finns att öka försäljningen ytterligare med hjälp av specialister och generalister, dels med hjälp av djupare samarbete med våra leverantörer och dels med utökad kunskap för säljarna i butik.​ Satsningen på specialister kommer också öka möjligheten för samarbeten med nya leverantörer framåt.​ 

 Att vara del av SGN Sport förutom tillgång till ett genomtänkt koncept och massor av medlemsförmåner, utbildningar och även kickback, pengar tillbaka när du köper från SGN Sports avtalsleverantörer. Vill du veta mer om ett medlemskap och hur det kan löna sig för dig? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Några av våra avtalsleverantörer

En partnerfamilj
Förutom ovan avtalsleverantörer erbjuder även SGN Sport retailstöd som skall stärka handlarnas möjligheter att driva butikerna med lönsamhet. I vår partnerfamilj finns avtal med allt från frakt, e-handelsplattform, hotell, larm, besöksräknare med mera. Läs mer här>>

Ett medlemskap hos oss lönar sig! Förutom ovan förmåner kommer det märkas i årsintäkterna, då anslutna butiker får kickback på sina inköp.