Retailsstöd

En stor partnerfamilj

Förutom avtalsleverantörer erbjuder även SGN Sport retailstöd som skall stärka handlarnas möjligheter att driva butikerna med lönsamhet. I vår partnerfamilj finns avtal med allt från frakt, e-handelsplattform, hotell, larm, besöksräknare med mera. Här är några av de partners vi har samarbeten med.

V-tab
Vi samarbetar med V-TAB som trycker allt från butikskommunikation och foldrar till kuvert och fönsterdekor. V-tab har även fasadskyltar.

Resursbank
Vi erbjuder våra kunder att delbetala sitt inköp i fysisk butik genom vårt samarbete med Resurs Bank.

Solid Försäkring
Ge dina kunder en tryggare skjuts med Solid Cykelförsäkring.

Abicart
En komplett lösning för din webshop, som gör det riktigt enkelt att vara e-handlare.

Hertz
Vår prioriterade hyrbilsleverantör med över 220 kontor på drygt 125 orter runt om i landet.

Telia
Telia Company är den nya generationens telekomföretag. 

Säkra
Säkra, en av Sveriges ledande och mest rikstäckande försäkringsförmedlarkedjor och samarbetspartner rörande butiksförsäkringar.

Scandic
Scandics utbud av rum, restaurangerbjudanden och konferensmöjligheter utgörs av attraktiva koncept med en lokal touch.

Omni Retail
Omni Retail är en komplett leverantör av inredningar för butiker.

Nutid
Nutid erbjuder marknadens mest kompletta kassasystem.

Norlux
Belysning till din butik, och nordens största leverantör av ledbelysning.

Nets
Erbjuder enkla, säkra och stabila betallösningar.

MEC Gruppen
MEC Gruppen, är en etablerad och ledande grossist inom branschen för reklamartiklar och promotion.

Active Benefits
Som arbetsgivare kan man erbjuda sina anställda en förmånscykel, vilket ger dem möjlighet att få en bra cykel till ett förmånligt pris. Vi samarbetar med Active Benefits som hjälper företaget hela vägen.

Klarna
Klarna Checkout är Sveriges mest använda kassalösning och innehåller allt du behöver för att erbjuda dina kunder den smidigaste shoppingupplevelsen online.

Ecster
Ecster erbjuder betallösningar för konsumenter och säljföretag.

DHL
Vi samarbetar med DHL som är världsledande inom logistik. DHL är experter på nationell och internationell frakt, kurirtjänster och transport.

Berendsen
Hyr dina entrémattor – för en ren och välkommande entré. SGN Sport samarbetar med Elis.

Wulff Supplies
Vi samarbetar med Wulff gällande kundkassar och förbrukningsvaror för servering, butik och kontor.

Viametrics
Besöksräknare från Viametrics hjälper dig att fatta pålitliga beslut. Se hur   besökare konverteras till kunder. Följ upp dina kampanjer och aktiviteter. Bemanna butiken efter trafik.

Nordic Choice
Extra bra priser på hotellen inom Nordic Choice Hotels med fler än 200 hotell runt om i norden.

Aspia
Aspia är affärspartnern inom redovisning, lön, affärsrådgivning, skatterådgivning och alla andra tjänster för företagare och entreprenörer.

Nordic Retail
Partner med mångårig erfarenhet inom specialiserade lösningar för att minska svinn och öka säkerheten i butiker.

Säkator
Specialiserade på varularm och designade larmantenner.

Däckia
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och i kedjan ingår ca 100 Däckiaverkstäder och ca 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.

Morris Law
SGN Sport samarbetar med Morris Law som ger stöd med rekryteringar, uppsägningar, jämställdhetsplaner, rehabiliteringsansvar och andra arbetsrättsfrågor.

Allié Law
Allié är en advokatbyrå som är specialiserad på fastighetsrelaterad juridik. Allié erbjuder fullservice inom fastighetsrätt. Alliés specialistkompetens inbegriper fastighetstransaktioner, projektutveckling, hyres- och arrenderätt, entreprenad- och konsulträtt samt tvistelösning inom det fastighetsrättsliga området.

Preem
Sveriges största drivmedelsbolag. Preems verksamhet sträcker sig från våra egna raffinaderier till de cirka 520 tankställena runt om i Sverige. 

Myagi
Myagi gör det möjligt för återförsäljare och varumärken att leverera engagerande inlärningsinnehåll till säljpersonal. Det är det ultimata verktyget för att hålla personalen engagerad och på toppen av de färdigheter de behöver för att prestera på bästa vis.

Apsis
Personliga och skalbara marknadsföringslösningar så att företag kan nå sina målgrupper bättre och få sin verksamhet att växa snabbare.

Klubbportalen
I Klubbportalen får föreningar ni samarbetar med en egen butik med det teamsortiment som valts ut. Här handlar medlemmarna föreningskläder online och väljer själv att betalar direkt online med kort eller via Resursbank. Beställningarna hämtar medlemmen i er butik.

Olsonic
IT partner och leverantör av HP-skrivare och toners.

Hot screen
Hotscreen är SGN Sports avtalsleverantör när det gäller transfertryck.

Marginalen Bank
Vår utvalda leasingpart när det gäller investeringar i butik, såsom ombyggnation, byte av armaturer, tillbyggnad eller nyöppning.

Music in brands
Music in brands är vår leverantör av bakgrundsmusik som förstärker butiksupplevelsen.

G-expo
Med rätt exponering säljer du mer. Vi samarbetar med Gun Pålsson och G-EXPO gällande visual merchandising och butikskommunikation.

Eniro
Eniro hjälper dig att synas på Google, men erbjuder även synlighet på Eniro,  Bing, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och banners på 1000-tals hemsidor.

Instore Agency
Instore Agency har galgarna, påsarna, presentförpackningarna, e-handelsemballage, skyltdockorna och allt annat som rör sig i butiken, och från butiken

Svenska Medalj
Hos Svenska Medalj hittar du bland annat armband, nyckelringar, pins, namnskyltar med mera.

Elkraft
Elkraft hjälper företag i Norden att reducera elkostnaderna.