Hockey

SGN Hockey Group

Våra butiker

Att vara en Hockeyspecialist är en garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass. Du hittar våra butiker spridda över hela landet.

Varumärken

Våra samarbetspartners inkluderar alla kända varumärken som du kan vänta dig hitta i en välsorterad hockey-butik.

Den bästa utrustningen

I våra butiker kan våra kunder vara säker på att hitta kvalitativ hockey-utrustning vald efter en noggrann granskningsprocess.

Kvalificerad verkstad

Expertutbildade på skridskoslipning, materialvård, reparationer, nitning av hållare och reservdelar.

SGN HOCKEY GROUP är en specialistgrupp inom SGN Sport med några av Nordens allra bästa hockeybutiker. För att vara en del av SGN Hockey Group krävs hög kunskap, riktigt bra hockeyprodukter och service på toppnivå.

Hockeybutikerna finns representerade över hela Sverige och i Danmark, från Piteå i norr till Köpenhamn i söder.  Gemensamt för dem alla är att de har lång erfarenhet och stor kunskap inom hockey.  Genom goda relation med leverantörerna har de ett bra samarbete med ett stort antal föreningar i landet, från SHL till kompisgängen som spelar för att det är kul.

Alla hockeybutikerna ägs och drivs av hängivna entreprenörer som samarbetar med inköp och marknadsföring vilket gör att de kan hålla de bästa priserna, bästa servicen och bredaste hockeysortimentet – inte bara ishockeyartiklar utan självklart även allt runt omkring ishockeyn, såsom off-ice träning, rollerhockey och souvenirer.


En stor partnerfamilj
SGN Sport erbjuder alla sina medlemmar sport- och fritidsprodukter från världens marknadsledande varumärken. En viktig del är också det retailstöd inom inköp, marknadsföring och försäljning som skall stärka handlarnas möjligheter att driva sina butiker med lönsamhet. SGN Sport erbjuder de anslutna butikerna bra avtal med allt från frakt, e-handelsplattform, hotell, taxi, larm och besöksräknare. 

Läs mer om våra avtalsleverantörer
Läs mer om vår partnerfamilj

Vi är inget utan våra leverantörer. Och genom SGN Hockeygroup har vi byggt upp ett nära samarbete med våra partners. Det är tillsammans som vi är starka”.

Tomas Alricsson, Sportringen Ting Hockey

”Vi är några av Sveriges bästa hockeybutiker. Vi är konkurrenter, men framförallt är vi kollegor. Jag har lärt mig massor av mina kompisar i SGN Hockey Group”.

Mats Lööv, Sportringen Uppsala Sport & Profil

Ett medlemskap hos oss lönar sig!
Förutom ovan förmåner kommer det märkas i årsintäkterna, då anslutna butiker får kickback på sina inköp.


SGN HOCKEYGRUPP består av:

Nobo Hockeystore, GÄVLE | Team Sportia GÄVLE | Skatertown/Hockeyshop.dk KÖPENHAMN | Lindbloms, NJURUNDA | Sportringen, PITEÅ | Sportringen Hagsätra Sport, STOCKHOLM | Sportringen – Ting Hockey TINGSRYD | Sportringen – Eventsport, VÄNERSBORG | Sportringen – Uppsala Sport & Profil, UPPSALA | Mürbecks Cykel & Sport, VÄSTRA FRÖLUNDA | NeH, ÖREBRO | Sportringen – Sport77/Sticksonline ÖRNSKÖLDSVIK